Rejsecykler – ekstra frihed i hverdagen, weekenden og ferien
Cykel.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Oplev uhæmmet frihed og stor køreglæde med Bikester.dk og det store udvalg af rejsecykler.

En rejsecykel tillader dig at finde lige derhen, hvor du ønsker, og det mens du nyder komforten fra en cykel, der giver dig rigelige muligheder for oppakning. Nu kan du kaste dig over alt fra hverdagens ture og de korte distancer i weekenden til de lange cykelture, der kan fylde en hel ferie. Mulighederne er uendelige, når du gør din næste cykel til en lækker og kvalitetsbevidst rejsecykel fra Bikester.dk. Dette kunne

Det får du når du investerer i en rejsecykel
Danmark er spækket med gode cykelruter. Det samme er resten af Europa. Måske tiden er inde til at give dig i kast med nogle af disse betagende ruter. Du kan selvfølgelig også nøjes med at finde vej gennem hverdagen. Vores omfattende serien af rejsecykler gør begge dele til en mulighed. Denne type cykel er kendetegnet af sin lette vægt og kraftfulde komponenter, som leverer store mængder af køreglæde og komfort.

Blandt andet får du gearing med et bredt spænd (op til 30), robuste bremsesystemer som minder om dem på en mountainbike samt brede fælge og dæk, som bringer komfort og stabilitet til dine ture i sadlen. Styret er som oftest lige, mens din position i sadlen for det meste er oprejst. Du kan også finde modeller, hvor setuppet ser en anelse anderledes ud. På mange måder får du en cykel, som kombinerer det bedste fra en turcykel, en mountainbike og en landevejscykel.

Det vil sige en kraftfuld og alsidig hybrid, som matcher langt de fleste typer terræn. Med en cykel som denne kan du kort sagt kaste dig over alt fra de asfalterede veje til grusvejene og det mere udfordrende terræn. Desuden er rejsecykler i langt de fleste tilfælde udstyret med solide bagagebærer og muligheden for at tilføre cyklen saddeltasker. På den måde kan du pakke cyklen til både de kortere og længere distancer og ture.

Velkommen til et væld af gode mærker og komponenter
Hos Bikester.dk sætter vi en ære i udelukkende at tilbyde dig markedets bedste cykelmodeller. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til vores mange rejsecykler. Denne skarpe serie af kvalitetsbeviste cykler byder blandt andet på modeller fra velrenomerede mærker som Ortler, FOCUS, Giant og Surly. Altså kommer du i fint og fornemt selskab, når du handler rejsecykler via vores shop.

Foruden selve mærket på cyklen kan du også se frem til gode og anerkendte mærker, når det omhandler cyklens komponenter. Flere rejsecyklerbyder for eksempel på gear og bremser fra velkendte Shimano samt gafler fra SR Suntour. Ligeledes kan du finde modeller som byder på velfungerende LED-lygter fra AXA. En lækker og funktionel cykel er i høj grad resultatet af gode, kraftfulde og holdbare komponenter, og dem får du altså rigeligt af, når du køber rejsecykler hos os.

Kort sagt kan du godt begynde at planlægge dit næste eventyr. Din nye rejsecykel vil være der til at følge dig og eventyret til dørs, når du giver dig i kast med alt fra de korte til lange cykelture og ruter. Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top