Så lykkeds det endelig!
Debat_web.png
Endelig lykkedes det Trafik- og Teknikudvalget at afslutte sagen om tilkøb af optioner til den kommende Trafiksikkerhedsanalyse.

Sagen starter i foråret med et privat Facebookopslag fra udvalgsformand Ole Skrald hvori han lover, at socialdemokratiet i Gladsaxe vil lave en spørgeskemaundersøgelse blandt skoleelever om skoleveje.

I august på et ekstraordinært møde i TTU dukker en sag op. Udvalget skal beslutte om der skal bruges 260.000 på en udvidet undersøgelse af sikre skoleveje – et tilkøb til den kommende trafiksikkerhedsplan, hvori der allerede er indlagt en undersøgelse af skoleveje.

Vi stiller på mødet spørgsmål til sammenfaldet imellem formandens private Facebookopslag og den ekstra bevilling til Trafiksikkerhedsanalysen?

Sagens videre forløb:
• Sagen udsættes grundet manglende oplysninger
• Sagen genbehandles d. 6. september.
• Lokallisten stiller et ændringsforslag der ikke kommer til afstemning, da der stemmes om forvaltningensindstilling først – dette i klar modstrid med reglerne.
• Der indkaldes derfor til et nyt møde hvor udvalget skal foretage en ny afstemning i sagen.
• Lokallistens ændringsforslag nedstemmes.
• Vi får vedtaget en ny ordlyd i sagsfremstillingen – en ordlyd der beskriver virkeligheden bedre end den først foreslåede.

Nu ser vi frem til en klarlægning af trafiksikkerheden i Gladsaxe – til gavn for både skoleelever og øvrige befolkningsgrupper.

Men tilbage står vi undrende. Kan det virkelig passe at formanden ikke kender afstemningsreglerne efter mange år på posten?
Ønskede man ikke Lokallistens ændringsforslag skrevet ind i referatet?
Noget ved sagen føles forkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top