Sikkerhedens rolle i virksomheden er enorm
gladsaxebladet.dk-www.rismasystems.com-24-09-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der er mange ord, der går igen i virksomheder, fordi betydningen af dem er så vigtig for virksomhedens arbejde og udvidelse.

Det er ofte ord som effektivitet, øget omsætning osv., der bliver brugt flittigt i virksomhederne rundt omkring, men faktisk er sikkerhed også et ord, der er ret centralt i virksomhedens arbejde. Ordet sikkerhed har også flere betydninger i en virksomhed, men er så vigtigt, at der gerne skal være styr på alle aspekter af det.

Den fysiske sikkerhed på arbejdspladsen
De fleste virksomheder og arbejdspladser indeholder rigtig mange værdifulde ting, og det ville være et enormt stort problem, hvis der blev begået et tyveri af virksomhedens sager. Derfor er det naturligvis altid en investering værd at optimere jeres sikkerhedssystemer, da dette i stort set alle tilfælde vil være billigere på den lange bane, end hvis der bliver stjålet teknologi for uoverskuelige summer af penge fra virksomheden.

Der er naturligvis mange forskellige måder at beskytte virksomhedens fysiske genstande, og det er også forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der giver mest mening – den rette løsning kan også være forbundet med virksomhedens størrelse eller værdien af inventaret, der kan variere alt efter erhvervet.

Informationssikkerheder og beskyttelse af kunderne
Som virksomhed skal alle jeres informationer selvfølgelig også gerne være sikre, ligesom I skal kunne love kunderne at passe godt på deres oplysninger.
ISMS, der står for Information Security Management System, er et led i informationssikkerhed hos mange virksomheder. ISMS iso 27001 er den internationale standard, når det kommer til informationssikkerhed, og er derfor et godt system at gå efter, hvis jeres virksomhed leder efter en god måde at beskytte jeres informationer på.

Derudover er det naturligvis også altid vigtigt at leve op til GDPR lovgivningen, så I altid er helt sikre på, at jeres kunder trygt kan give jer deres informationer uden at skulle frygte, at de ender det forkerte sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top