Socialdemokratiet sår tvivl om De Frivilliges Hus
Debat_web.png
I dag ligger både Bagsværd Børnehave og De Frivilliges Hus i et par gamle bygninger – som er nogle af de få gamle bygninger, som vi har i Gladsaxe. Dem har Socialdemokratiet ønsket at rive ned. Så var Psykiatri og Handicapudvalget på besøg og der udtalte de socialdemokratiske udvalgsmedlemmerne – til min store glæde – […]

I dag ligger både Bagsværd Børnehave og De Frivilliges Hus i et par gamle bygninger – som er nogle af de få gamle bygninger, som vi har i Gladsaxe.

Dem har Socialdemokratiet ønsket at rive ned. Så var Psykiatri og Handicapudvalget på besøg og der udtalte de socialdemokratiske udvalgsmedlemmerne – til min store glæde – at det ikke skulle rives ned. Desværre talte de ikke sandt, for Socialdemokratiet fik vedtaget i budgettet, at der skal ligge et nyt børnehus – Ny Bakkely.

Selvom jeg er glad for den nye institution, så skaber det både en enorm usikkerhed for hvor De Frivilliges Hus så skal være – og gamle bygninger rives igen ned. Og på den måde mister vi igen noget af vores kulturarv i Gladsaxe. Det er rigtig ærgerligt.

Har Socialdemokraterne lyst til at lave beslutningen om, og bygge det nye børnehus ”Nye Bakkely” et andet sted, så er døren åben hos Venstre. I ringer bare.

3 kommentarer om “Socialdemokratiet sår tvivl om De Frivilliges Hus”

 1. Jakob Skovgaard Koed - Medlem af Byrådet (A) siger:

  Må mange minde Thekla Ravn om at Venstre flere gange har stemt for det præcis samme. Nemlig at den utidssvarende institution Bakkely skal rives ned og bygges op på ny, som en ny og tidssvarende institution.
  At påstå andet virker meget mærkeligt, når nu Venstre ved flere lejligheder og så sent som i 2020 stemte for den ny placering for placering for Bagsværd Børnehave.

 2. Lene Svendborg siger:

  Jeg tror ikke at Socialdemokratiet har noget at lade andre høre i denne sag. Da Lokallisten for nylig stillede forslag om at de to gamle flotte villaer på Taxvej 13-15 skulle bevares og der skulle afsøges andre lokationer for et nyt børnehus, da kommenterede borgmesteren, at det skam på ingen måde var besluttet at villaerne skulle rives ned og at de sagtens kunne tænkes ind i kommende projekt på området. Det var jo en lodret løgn – ligesom de udtalelser Thekla omtaler at socialdemokrater kom med da PHU besøgte de frivilliges hus OGSÅ var løgn. Det ville klæde Socialdemokratiet at stå ved deres egne beslutninger og ikke manipulere med sandheden. Og til Venstre, det glæder os hvis I er kommet til fornuft og vil kæmpe for bevarelsen af de gamle villaer – I ringer bare!!

 3. Thekla Ravn, byrådsmedlem for Venstre Gkadsaxe siger:

  Nu var Jakob Skovgaard Koed jo ikke med på besøg i de frivilliges hus. Men kan oplyse at dine kollegaernes hukommelse åbenbart ikke er nær så god som din og min.

  Jeg ved godt at Venstre har stemt for daginstitutions strategien. Vi ønskede at redde Bagsværd børnehave. Desværre på bekostning g af de 2 gamle villaer.

  Ville Socialdemokratiet være med på at kikke på det igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top