Vælg udelivet på vandet til
Brief-gladsaxebladet-02-09-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er blevet meget populært at komme ud på vandet og sejle. Danskerne elsker at tage i sommerhus, ud og sejle eller på sheltertur. Der er noget over at tage af sted fra hverdagens trommerum og komme tæt på naturen.

Sejlads er en af de måder, og det er helt perfekt til en dagstur eller en weekendtur, væk fra det hele og opleve en del af Danmark. At sejle er fantastisk, da det både er sjovt, fysisk arbejde, og du kan svømme, dykke og snorkle, når du kommer ud på vandet. Der er mange steder at opdage fra vandet af. Læs mere om sejlerlivet her.

På vandet
Der er ikke noget bedre end at tage familie eller venner med på en bådtur ud på vandet. Måske er det en speedbåd, en sejlbåd, en yacht eller en jolle. Uanset hvad er det oplagt at hoppe i vandet, når I er der og nyde en dukkert eller dykke. Når du skal dykke, er det en god idé med et dykkerur.

Et dykkerur er en slags dykkercomputer, der kan registrere dine dyk og give dig forskellige informationer om dem. Måske skal du ikke dykke så langt, men uanset hvad er et dykkerur en god idé, fordi det kan blive vådt og er vandtæt ofte ned til 200 meter. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvis I spontant hopper i vandet. Når I er ude på vandet, kan det være rigtig sjovt at snorkle eller svømme rundt om båden. Mange bruger også at tage deres SUB boards med eller paddleboards, så der er mange muligheder, når I kommer på vandet.

Sejlads stilen
Når du har en båd eller skal ud og sejle, kan det være, du har lyst til at dyrke den maritime stil. Det kan være lyse farver på tøjet, løstsiddende tøj, der er behageligt at have på eller de klassiske blå og hvide striber. Når du skal på vandet, er det vigtigt med et par gode solbriller, så dine øjne ikke bliver helt ødelagt, når solen reflekteres i vandet.

En solhat eller kasket kan også være en god idé, så du ikke bliver solbrændt i hårbunden. Det er praktiske ting, men de kan sagtens styles med en fed maritim stil, så det hele passer sammen. Du må også have et ur, der kan tåle at blive vådt. Dykkerure behøver ikke være sporty, de kan sagtens være klassiske, så de passer perfekt til din stil. Du kan vælge mellem mange forskellige, så du kan finde et, der passer til dig, og du ikke skal bekymre dig om dit ur, når du hopper i vandet fra båden af.

Nyd friheden
Det er en utrolig følelse at komme på vandet og nyde friheden. Det åbne hav og den blå himmel vil gøre dig godt, særligt hvis du er vant til at bo i byen. Det vil give dig fornyet energi, når du skal hjem til hverdagen igen. Hvis du har prøvet det en gang, vil du måske blive bidt af det og få lyst til at prøve igen. Det er en god hobby, og der er mange muligheder på vandet, når du først sejler ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top