Verdensmad
Verdensmad-COLOURBOX31182632.jpg

A sekection if Indian foods, or a banquet, with pillau rice, chapatis, channa dhal, chicken jalfrezi, rogan josh.

Foto: Colourbox.
Gladsaxes første Verdens Folkekøkken finder sted på Telefonfabrikken i oktober

Gladsaxe Loves Culture præsenterer Verdens Folkekøkken alle torsdage i oktober 2021 mellem klokken 18-21 i Telefonfabrikken.

Konceptet er langbordsmiddage for 50–80 personer. Hver torsdag i oktober tilbereder to foreninger en egns- eller nationalret. De lokale amatørkokke vil fortælle kort om retterne og fremhæve det særlige ved dem, for eksempel hvor de stammer fra, hvilke særlige krydderier der er i dem, eller måske knytter de en personlig fortælling til retterne, fortæller Gladsaxe Loves Culture i en pressemeddelelse.

Hver aften vil man også kunne opleve musik eller dans. Blandt andet nationaldans fra Tigray, kaffeceremoni fra Eritrea, den gambiskfødte Dawda Jobarteh og hans trio og dansetruppen fra CLASHchp – fire unge streetdansere med hver deres kulturelle dansetradition. Fatma Zidan, der er født i Mellemøsten og hendes kvartet spiller også, ligesom palæstinensiske Bilal Irshed gæster Verdens Folkekøkken med sin trio.

Gladsaxe Loves Culture er organiseret i et samarbejde mellem Gladsaxe Kommunes Integrationsråd og kulturhuset Telefonfabrikken.

Læs mere og køb billetter på Telefonfabrikken.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top