Bliv frivillig cykelpilot
200624_Cykling_Uden_Alder_Kampagne_431-1.jpg
Foto: Cykling Uden Alder.
Møllegården Plejeboliger inviterer alle interesserede til informationsmøde om Cykling Uden Alder

Møllegården Plejeboliger har netop købt en rickshaw-cykel og meldt sig ind i Cykling Uden Alder. Derfor søger de nu frivillige cykelpiloter, som vil være med til at invitere beboere ud på rickshaw-cykeltur og sammen få nye oplevelser med masser af frisk luft, fortæller Gladsaxe Kommune.

Møllegården Plejeboliger inviterer beboere, pårørende, medarbejdere og andre interesserede borgere til informationsmøde om Cykling Uden Alder, hvor man kan høre mere om Cykling Uden, den 15. oktober klokken 13.15 på Møllegården, Bagsværd Møllevej 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top