Brænd krudt af udenfor
gladsaxebladet.dk-scootworld.dk-25-10-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Trænger du til at komme af med noget energi? Det er ikke sikkert, du lige er typen, der gider at gå en lang tur eller løbe en halvmaraton.

Vi er heldigvis forskellige, og der er mange andre måder, man kan få frisk luft på. Det handler først og fremmest om, at du har det sjovt, så det ikke bliver en pligt for dig at bevæge dig udenfor. Når vejret er godt, kan det være fantastisk befriende at begive sig ud på enten skateboard eller rulleskøjter.

Mange sammenligner det måske med noget, som mest er henvendt til børn og unge, der render rundt og laver tricks på deres skateboards og falder på rulleskøjterne, men i virkeligheden er det noget, der er relevant for alle aldersgrupper. En tur på rulleskøjter kan forbrænde stort set lige så mange kalorier som en løbetur, og du får trænet lår-, balle- og mavemuskulaturen betydeligt. På skateboard kan du ligeledes træne din kondition samt din balance og koordination i særdeleshed.

Find det, der passer til dig
Måske du stod meget på skateboard, da du var yngre. Så har du måske også allerede en idé om, hvad du godt kunne tænke dig, samt hvilke ting, der er vigtige at holde øje med, men hvis du er lidt mere på bar bund, kan det godt betale sig at spørge lidt omkring om, hvad der er godt at investere i – det er trods alt noget, du helst skal kunne bruge i et godt stykke tid. Online er der mange muligheder, hvor du også kan læse om de forskellige ting. Se hele udvalget her.

Vedligehold er noget af det, der er rigtig vigtigt for forskelligt skateudstyr, hvad end der er tale om et skateboard eller et par rulleskøjter. Hjulene skal regelmæssigt smøres og skiftes ud, og det er vigtigt, at du kun kører i tørvejr, hvor kuglelejerne ikke risikerer rust.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top