Byggetilladelse tager 5 år
Debat_web-e1635242968723.png
På Vadgårdsvej 14 er der en byggegrund, som efter 5 års forhandling med Gladsaxe Kommune, By- og Planklagenævnet endnu ikke kan bebygges med boliger. Gladsaxe Kommune og Planklagenævnet har spildt tiden for byggefirmaet med langsommelighed og fortolkninger af egne regler, som forhindrede enhver dialog, som kunne føre til en byggetilladelse. Grunden blev købt i 2017 […]

På Vadgårdsvej 14 er der en byggegrund, som efter 5 års forhandling med Gladsaxe Kommune, By- og Planklagenævnet endnu ikke kan bebygges med boliger. Gladsaxe Kommune og Planklagenævnet har spildt tiden for byggefirmaet med langsommelighed og fortolkninger af egne regler, som forhindrede enhver dialog, som kunne føre til en byggetilladelse.

Grunden blev købt i 2017 og mange projekter blev udarbejdet efter anvisninger af kommunen.

Men intet var godt nok. Alt blev kasseret.

I oktober 2020 blev der afholdt møde med Borgmester Græse, og der blev fremvist nyt projekt som alle straks kunne se ikke var hensigtsmæssigst at bygge, uagtet at det var efter kommunens egne regler.

Borgmester Græse nedlagde prompte et § 14 forbud mod byggeriet. Der skulle nu endelig udarbejdes en ny lokalplan for området. Lokalplanen er færdig primo 2022. Så kan nybyggeriet måske starte.

I 2017 ønskede byggefirmaet også en lokalplan og/eller nødvendige dispensationer, da vi kunne se at grunden var ubebyggelig efter de gamle regler, men nej kommunen ville ikke samarbejde herom så en løsning kunne findes. De 5 års venten har påført byggefirmaet unødige udgifter på kr. 674.000.

Det er helt uhørt at en byggetilladelse skal tage 5 år.

1 kommentar om “Byggetilladelse tager 5 år”

  1. Morten Margolinsky siger:

    Grunden blev købt i 2017 for 3 mio og står nu til salg for 4,5 mio.
    50 % fortjeneste på 4 år skal man nu ikke græde så meget over….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top