Erik vandt guld
20211003_184456.jpg
Foto: Privat.
Gladsaxe-dreng dobbelt dansk mester i bordtennis

Ved de netop afholdte danske ungdomsmesterskaber i Hjørring blev Erik Høier på 13 år – en af Gladsaxe Bordtennis klubs ungdomsmedlemmer – dobbelt dansk mester i Yngre drenge single og double, og fik bronze i drengerækken, fortæller Gladsaxe Bordtennisklub.

– Erik viste forrygende spil gennem turneringen, ikke mindst ved at være taktisk stærk og turde spille til i afgørende situationer. Hans udvikling gennem de seneste måneder har været enorm, og skyldes den rette indstilling og hård arbejdsindsats i træningslokalet. Derfor kommer resultaterne ved DM ikke helt overraskende for trænere og ledere i Gladsaxe Bordtennis klub, fortæller Lars Høgsberg fra Gladsaxe Bordtennisklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top