- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Har du et godt låsesystem i din bolig?

Få hjælp af en låsesmed
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit låsesystem i din bolig er sikkert og effektivt nok, så er det en god idé at få rådgivning af en låsesmed [1]. En låsesmed har nemlig erfaring og kompetencer, der gør, at det er nemmere at spotte en dårlig lås, end når du selv forsøger.

Derudover er det en god idé at tjekke dine låse en gang imellem i stedet for kun én gang. Dine låse bliver nemlig hele tiden ældre og dårligere, så er det rigtig godt at være opmærksom på.

Skift til et Kaba låsesystem
Hvis du konkluderer, at dine låse trænger til en udskiftning, så er det f.eks. værd at overveje et Kaba Låsesystem [2]. Kaba er nemlig førende inden for låsesystemer. Du får et sikkert system, der gør, at du føler dig tryg, når du tager hjemmefra. Desuden er det et rigtig slidstærkt system, der ofte bliver brugt i f.eks. gadedøre.

Kaba nøgler er kun mulige at bestille skriftligt og bliver kun udleveret personligt. På den måde er der ikke nogen risiko for, at der er nogle nøgler, der havner i forkerte hænder.

Indhent et tilbud hos din lokale låsesmed
Hvis du overvejer at skifte dine låse ud, sætte et alarmsystem op eller på anden måde sikre din bolig i højere grad, så er det bare at indhente et tilbud hos din lokale låsesmed.

Når du får et tilbud af din lokale låsesmed, så har du mulighed for at vurdere, om det er et godt og tilfredsstillende tilbud, eller om du har lyst til også at indhente tilbud fra andre låsesmede.