Indret din forretning praktisk og med stil
1502-L1108-gladsaxebladet.dk_.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Driver du en forretning, er det uhyre vigtigt, hvordan den tager sig ud. Kunder skal føle sig velkomne og nemt kunne regne ud, hvordan de finder rundt. Derfor har praktikken også en del at sige, og en praktisk indretning vil samtidig lette arbejdet for dig. Læs med her og få tips til at indrette forretningen praktisk og med stil!

Det er forskelligt, hvor meget man går op i indretning. Nogle vil mene, at det vigtigste er praktikken, og at indretningen rummer det nødvendige. Andre går op i den mere æstetiske del, hvor hvert enkelt møbel er med til at skabe en bestemt stemning. Hvis du driver en forretning, vil den optimale løsning være, at du inkorporerer begge aspekter i din indretning.

Balancen mellem praktik og æstetik i forretningen
Det er komplekst at drive en forretning, og der er mange overvejelser, der går ind i projektet. Elementer som virksomhedens vision, dens kerneværdier, produkter og markedsføring vejer tungt. For mange vil indretningen af selve forretningen nok være lidt længere nede på to-do-listen.

Imidlertid kan det være en god idé at byde kunderne velkomne med et brochurestativ i indgangen.
En brochure kan give kunderne et godt overblik over, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder af værdi. På den måde kan du fortælle dem en masse væsentlige ting, som de bør vide om forretningen, uden at du selv behøver at henvende dig til hver enkelt.

Et brochurestativ ser flot og professionelt ud i indgangen, og på den måde bidrager det til en på én gang praktisk og æstetisk indretning. Når du indretter din forretning kan det være en god idé at tænke på denne måde, så du får en god balance mellem praktik og stil.

Gør det nemt for dig selv
Indretningen skal aldrig spærre ben for praktikken. Først og fremmest er din forretning jo en arbejdsplads, så det er vigtigt, at du nemt kan navigere. Genstande som elefantfødder er måske ikke jordens smukkeste opfindelse, men de er med til at gøre det nemt for dig at komme op i højden.
Det vil dog altid være en afvejning mellem et æstetisk udtryk og en praktisk funktionalitet.

Jo mere indretningen af din forretning kan repræsentere, hvem du er, og hvad du tilbyder, jo bedre. Det er nemlig med til at lade kunderne vide, hvad de får, når de handler her. En god indretning giver således kunderne et visuelt indtryk af dit brand, og det vil hjælpe dem med at huske det.

Derfor kan det være fornuftigt at lade en vis portion tid, passion og overvejelse gå ind i din indretning. Hvis du ikke selv er den store indretningsnørd, kan du spørge dig til råds blandt venner og familie eller andre, der driver en forretning.

Du kan også bemærke, hvordan andre har indrettet deres forretninger, og hvis du er frisk på det, kan du slå en sludder af med ejeren for at blive klogere – måske har vedkommende nogle værdifulde tips og tricks, du kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top