Mange dage på cyklen
Cykler.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Gladsaxes børn fik cyklet en del i forbindelse med Cyklistforbundets årlige cykeldyst, Alle Børn Cykler

Næsten 100.00 skoleelever dystede i september om flest cykeldage i Cyklistforbundets årlige cykeldyst, Alle Børn Cykler. 5B på Nordre Skole i Viborg vandt konkurrencen, hvor klassens 23 elever til sammen cyklede 276 cykeldage, men der blev også cyklet en del i Gladsaxe.

Især på Buddinge Skole, hvor 207 elever cyklede i alt 911 cykeldage, og på Bagsværd Skole, hvor 200 elever cyklede 621 cykeldage.

Eleverne deltager på klassebasis i en landsdækkende cykeldyst, hvor det gælder det om at cykle flest dage til skole og i fritiden. Alle Børn Cykler kører hvert år i de første to uger i september og henvender sig til alle klassetrin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top