Mere sort end lysegrøn
Debat_web-e1635242968723.png
Ros til Radikale for deres ”grønne” politik i debatindlæg af 2021.09.29. Som man ser, er Radikale overbevist om, at ”grøn” er ensbetydende med mindre global opvarmning. Synspunktet følges op af tanker, som ikke adresseres, fjernvarme, varmepumper, overskudsvarme fra datacentre samt en fremtidsplan om CO2-neutralitet. Men hvad mener de Radikale om: de 2.000 fældede træer på […]

Ros til Radikale for deres ”grønne” politik i debatindlæg af 2021.09.29.

Som man ser, er Radikale overbevist om, at ”grøn” er ensbetydende med mindre global opvarmning. Synspunktet følges op af tanker, som ikke adresseres, fjernvarme, varmepumper, overskudsvarme fra datacentre samt en fremtidsplan om CO2-neutralitet.

Men hvad mener de Radikale om:

  • de 2.000 fældede træer på Ringboulevarden O3 på trods af Gladsaxe Kommunes træpolitik? Træer som erstattes med 113 små træer.
  • det tredje forsøg på et rostadion med risiko for ødelæggelse af naturperlen Bagsværd Sø. Radikale har netop tilsluttet sig i budgetforhandlingernes 12.5 mio. kr. til søsætning af et 3. projekt. Er det i orden at bruge borgernes penge på ”løsagtige” naturødelæggende projekter 3 gange? Vil formand for Radikales partiforening og medlem af Fredningsnævnet Kristian Erland Jensen fortsat støtte massive naturødelæggelser ved Bagsværd Sø?
  • den kendsgerning, at Gladsaxe Kommune efter 61 års løfter fortsat forurener Vestvoldgraven og Utterslev Mose?
  • den planlagte vækst i Gladsaxe, som udfordrer vores fredede områder og Fingerplanen efterfulgt af byrum, som kun få ønsker?
  • vores helt ødelagte grundvandsressource? Hvor længe skal vi fortsætte med at undlade oprensninger af byggegrunde og sende vejvand i Bagsværd Sø og andre recipienter samt direkte i jorden, som ved Ringboulevarden O3 i mere end 60 år?
  • støjen, som præger Gladsaxe Kommune? Vil Radikale kommunalt arbejde for bilreduktioner og hastighedsbegrænsninger og dermed et sundere og sikrere miljø samt en reduktion af CO2-belastningen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top