Niveaufri cykelstikrydsning
Cykelskilt-COLOURBOX5883831.jpg
Foto: Colourbox.
27 nye cykelstiprojekter er med ny aftale i Folketinget klar til at blive sat i gang. Den ene bliver på Vandtårnsvej

Regeringen har sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten udmøntet 135 millioner til cykelstier og 13 millioner til videns- og innovationsprojekter over hele landet, skriver Transportministeriet i en pressemeddelelse.

Blandt andet er der sat 5 millioner kroner af til etablering af niveaufri cykelstikrydsning af Vandtårnsvej.

– Interessen fra kommunerne har været rigtig stor, og det er nogle virkeligt gode projekter, der nu kan komme i gang. Det kan ikke siges nok, hvor godt det er for både klimaet og folkesundheden, når flere stiger ud af bilen og hopper på cyklen, udtaler transportminister Benny Engelbrecht (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top