Ole Skralds wakeupcall
Debat_web-e1635242968723.png
Nu er der snart valg. Ole Skrald opfordrer i valgannoncer til at der skal gøres noget for at sikre skolevejen. Ikke nogen dårlig ide. Men hvorfor ikke starte med at sikre at børnene kan færdes på fortovene? Det vil ikke koste noget. Der findes regler for bilers parkering på fortovene i Gladsaxe, men håndhævelsen af […]

Nu er der snart valg. Ole Skrald opfordrer i valgannoncer til at der skal gøres noget for at sikre skolevejen. Ikke nogen dårlig ide. Men hvorfor ikke starte med at sikre at børnene kan færdes på fortovene? Det vil ikke koste noget.
Der findes regler for bilers parkering på fortovene i Gladsaxe, men håndhævelsen af disse regler, især på villavejene, er yderst svag, grænsende til ikke eksisterende.

Ole Skrald har også tidligere i parkeringssager udtalt at biler ikke skal jages. Der står han ved sit løfte. Og formentlig er villavejenes lave prioritet indarbejdet i P-vagternes instruks.

På visse villaveje giver bilister ikke megen plads til gående. Enkelte steder fylder bilen hele fortovet. Selv en kat vil få problemer med at komme mellem hæk og bil. Sådanne forhold kan stå på i årevis, tilsyneladende uden konsekvenser. Fodgængere er henvist til kørebanen.

Nu er der snart kommunevalg, og jeg opfordre til at stemme på politikere der prioriterer sikkerheden for fodgængere, herunder børn, gangbesværede og barnevogne højere end bilisters magelighed.

Det til nok koste stemmer for Oles parti, men de har haft chancen i mange år. Et wakeupcall fem minutter i tolv er ikke overbevisende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top