Stiger stadigvæk
Coronavirus-COLOURBOX44519576-1.jpg
Foto: Colourbox.
Gladsaxe har landets tredjehøjeste coronasmittetal

I dag er coronasmittetallet per 100.000 for Gladsaxe på 242 – en stigning på næsten 100 på en uge – og Gladsaxe er dermed den kommune med det tredjehøjeste smittetal. Gennemsnittet i de danske kommuner er 71.

Der har været 167 bekræftet smittet i Gladsaxe i den seneste uge, og positivprocenten er på 4,3.

72 procent af Gladsaxe-borgerne er færdigvaccinerede, mens tallet er 75 procent på landsplan.

Faldende forventet levetid
Ifølge et studie fra Oxford University publiceret i september, sænkede COVID-19-pandemien den forventede levetid i 2020 med mere et halvt år i forhold til 2019 – det største fald siden 2. Verdenskrig. Studiet analyserede data fra 29 lande, heriblandt Danmark og andre lande i Europa, samt USA og Chile.

– At vores resultater viser en så stor indvirkning, som direkte kan tilskrives COVID-19, viser hvor ødelæggende det har været for mange lande, udtalte medforfatter til studiet, Dr. Ridhi Kashyap, på Oxford Universitys hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top