Strygekvartet i Søborgmagle
Søborgmagle-Kirke-01-32-10.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Musik i verdensklasse ved kammermusikdagene i Søborgmagle Kirke

Søndag den 24. oktober klokken 16 kan man høre verdenskendte ”Nightingale String Quartet” ved kammermusikdagene i Søborgmagle Kirke. Ved koncerten spiller de værker af klassisk-italienske Luigi Boccherini og nok så kendte Robert Schumann – men også en forholdsvis ukendt perle i dansk kompositionsmusik: Vagn Holmboe.

Lørdag den 30. oktober klokken 15 venter Franz Schuberts sangcyklus ”Winterreise”, der gennem 24 sange skildrer en ung mands vandring ind i et vinterlandskab, såvel fysisk som mentalt, sunget af baryton Piet Larsen. Ved flyglet sidder Per Lauge Fischer.

Der er gratis adgang til koncerterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top