Ammunitionsrydningstjenesten kom forbi Søborg
DSC07119.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Politiet var torsdag eftermiddag til stede på Snogegårdsvej for at undersøge ”mistænkeligt forhold”

Klokken 16 meldte Københavns Vestegns Politi ud på Twitter, at man var ”tilstede på Snogegårdsvej 117 i Søborg, hvor vi undersøger et mistænkeligt forhold”.

Københavns Vestegns Politi havde ingen yderligere kommentarer på dette tidspunkt, men meldte klokken lidt i 17 ud at man havde assistance fra forsvaret – men at der ingen fare for hverken personer på adressen eller naboer var.

Da Gladsaxe Bladet var til stede på adressen, klokken cirka 16.30, var der dog 3-4 politibiler, samt en EOD-vogn fra Ammunitionsrydningstjenesten. En række politifolk gik desuden rundt uden for huset, og nede i husets kælder – nogle med ”EOD” (Explosive Ordnance Disposal) på ryggen og en eller flere med større rygsække på.

Ifølge et øjenvidne på stedet havde politiet på daværende tidspunkt allerede været til stede i flere timer – i første omgang også med en hundebil og en teknikerbil.

Københavns Vestegns Politi afsluttede undersøgelserne og forlod stedet klokken 18.

– Vi har fjernet nogen ’effekter’ fra ejendommen, som nu bliver undersøgt. Der har ikke været nogen fare for borgerne, fortæller Københavns Vestegns Politi til Gladsaxe Bladet fredag.

EOD-bataljonen står, ifølge forsvarets hjemmeside, for ammunitions-, bombe- og minerydning, og varetager det nationale ammunitionsrydningsberedskab, herunder bomberydningsrobotten ”Rulle Marie”.

DSC07115

IMG_5143

IMG_5138
Foto: Peter Kenworthy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top