Comeback fusede ud
Emil-Wass-AB.jpg
Emil Wass sikrede AB et enkelt point med et klassemål. Foto: Peter Kenworthy.
AB fik 1-1 i Brabrand og holder fast i 6. pladsen

AB og Brabrand mødte lørdag hinanden på kunstgræsbanen i Brabrand – og uglerne fra Gladsaxe fik den værst tænkelige start. Et langt indkast i første minut endte i feltets venstre side, hos en fri Mike Kaljo der fladt sparkede bolden forbi Jonathan Fischer i AB-målet, til 1-0 til Brabrand.

Efter det hurtige mål lagde AB pres på, og otte minutter senere blev der begået frispark på Jonathan Dahl Bagger en meter udenfor Brabrands målfelt. Mathias Kisum sparkede hårdt og præcist, men Henrik Lindhard Jensen i Brabrand-målet fik fingrene på frisparket.

Og efter 17 minutter spillede Bagger en fremstormende Frederik Ellegaard helt fri i dybden, men han fik ikke ordentlig træf på bolden, og Jensen reddede igen.

Brabrand var heller ikke helt ufarlige, og tre minutter senere måtte AB-forsvaret redde et farligt skud fra Malthe Boesen på stregen.

Men kampen foregik mest på Brabrands banehalvdel og AB’s præmisser. Efter 27 minutter fintede Emil Wass en forsvarer, tog et træk mod feltet, og bankede bolden op i krydset til 1-1. Og lige inden pausen tog Ellegaard og bolden en slalomtur forbi et par mand, men det efterfølgende skud røg lige forbi den ene stolpe.

Anden halvleg startede mere roligt end første, og de 179 tilskuere måtte vente forgæves på mål og de helt store chancer.

Tættest på var Ellegaard, med et farligt raid der løb ud i sandet efter 50 minutter, Brabrands Mike Kaljo, hvis skud efter 68 minutter tvang Fischer ud i fuld længde, og indskiftede Alex Loughlan, der sparkede over mål fra 4-5 meter i overtiden.

Da HIK tabte til Hillerød fredag, holder AB fast i den vigtige 6. plads, mens Brabrand rykkede forbi HIK og op på 7. pladsen, to point efter AB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top