Jul på bibliotekerne
jul-gladsaxebibliotekerne-e1637847895594.jpg
Gladsaxe Bibliotekerne sørger for den gode julestemning med bøger, juleklip og børneteater

Kalenderen viser snart december, og på Gladsaxe Bibliotekerne er julebøgerne hentet frem fra kælderen, juletræerne er sat op, og frem til juleaften er der masser af muligheder for at komme til juleklip og børneteater.

Juleklip og -hygge
På Hovedbiblioteket kan børnene få klaret et par af julegaverne, når de den 6. december kan lave deres egne malerier i børneudlånet.

Mørkhøj Bibliotek inviterer til juleklip og -hygge hver lørdag i december frem til juleaften.
Skal julepynten være bæredygtig, kan man 5. december forvandle gamle fjerbolde til engle og andre flotte sager sammen med ReMida Center Gladsaxe på Hovedbiblioteket, mens man fra 6.-10. december kan lave pynt af gamle bøger og aviser på Værebro Bibliotek.

Julehyggen spreder sig også i Bibliografen, som 11. december inviterer til højtlæsning, honningkager og mulighed for at lave sine egne til og fra kort.

Børneteater
Hver weekend frem til juleaften er der børneteater på Gladsaxe Bibliotekerne med sange, musik, udklædning og ikke mindst masser af nisser og julestemning.

4. december kan børnene komme med til Bethlehem på Mørkhøj Bibliotek, mens de i andre af juleforestillingerne kan møde en fortællenisse, hjælpe med en pebernødsfortryllelse og være med at sprede julestemning.
Man kan læse mere og se datoer for teaterstykkerne på Gladsaxe Bibliotekernes hjemmeside, hvor man også kan bestille billetter en uge inden forestillingerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top