Julepynt på Søborg Hovedgade
Debat_web-e1635242968723.png
Endnu et år, endnu en omgang med der slidte triste julepynt på Søborg Hovedgade. Jeg kan huske da vi havde flotte kæder med lys der hang hen over gaden, og store stjerner på. Ja de blev også lidt slidte til sidst. Men de var mere hyggelige end de kedelige kæmpe julekage forme med lys på […]

Endnu et år, endnu en omgang med der slidte triste julepynt på Søborg Hovedgade. Jeg kan huske da vi havde flotte kæder med lys der hang hen over gaden, og store stjerner på. Ja de blev også lidt slidte til sidst. Men de var mere hyggelige end de kedelige kæmpe julekage forme med lys på der bruges pt.

Med den måde kommunen sidder på penge kassen. Så skal vi ikke vente meget ekstra jul i Søborg før om lang tid. Siger ikke de er fedtede, siger bare de kunne give undervisning i sparsommelighed til Joakim Von And.

Plus, hvad blev der af det flotte jule optog, godt nok mange år siden. Men tænk over det. Tænk hvad der er blevet sparet væk i Gladsaxe i den åh så Socialdemokratiske ånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top