Meget højere end for et år siden
Coronavirus-COLOURBOX44519576.jpg
Foto: Colourbox.
Coronasmittetallet stiger kraftigt for tiden. Samme tid sidste år var langt færre smittet

For præcist et år siden – 18. november 2020 – havde der været 172 bekræftet coronasmittede i Gladsaxe i de seneste 7 dage, hvilket gav en smitteincidens per 100.000 på næsten 250 – hvilket dengang var det femtehøjeste i landet.

I dag ligger coronasmitten i Gladsaxe langt højere – på 646 per 100.000, og 447 er blevet smittede i kommunen i den forløbne uge. Selv korrigeret for antallet af coronatest, er smitteincidensen per 100.000 i Gladsaxe over 500.

På landsplan er antallet af daglige nye smittede mere end dobbelt så højt i dag end for et år siden. Og hvis man ser på antallet af indlagte på de danske hospitaler, er tallet i dag også højere end på samme tid sidste år. Det samme gælder for positivprocenten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top