Ny visitationszone
Politibil.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Politiet indfører visitationszone i Gladsaxe og flere andre kommuner på grund af stigende bandeaktivitet

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi besluttede i går aftes at indføre visitationszoner i dele af Brøndby, Herlev og Gladsaxe kommuner til onsdag den 1. december 2021 klokken 18.

Visitationszonen omfatter dele af Herlev og Gladsaxe kommuner, hvor der for nyligt har været hændelser med våben, som politiet relaterer til konflikten.

Visitationszonen i Gladsaxe afgrænses mod nord af S-togslinjen igennem Gladsaxe Kommune, mod øst af kommunegrænsen til Københavns Kommune, mod syd først af kommunegrænsen til Københavns Kommune til banelegemerne på S-togslinjen mod vest gennem Herlev Kommune og endelig mod vest af kommunegrænsen til Ballerup Kommune, Klausdalsbrovej, kommunegrænsen mellem Gladsaxe og Herlev samt kommunegrænsen til Furesø Kommune.

– Politiet vurderer, at der udspiller sig en voldelig konflikt mellem to grupperinger i det københavnske bandemiljø, hvor der blandt andet blev skudt mod en gruppe personer på Ruten i Tingbjerg den 11. november og ved en kiosk på Bisiddervej i København NV den 16. november – begge steder i Københavns Politikreds, skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

– Borgerne i de berørte områder skal kunne føle sig trygge, og med visitationszonerne styrker vi vores operative fokus og muligheder for at gribe ind overfor bandemedlemmers kriminelle aktiviteter i området, udtaler politidirektør i Københavns Vestegns Politi, Kim Christiansen.

Konflikten involverer en gruppering, som færdes i Københavns Vestegns Politikreds.

1 kommentar om “Ny visitationszone”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top