Pokalbrag på Gladsaxe Stadion
AB-FCR-240521-1.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Søndag den 7. november 2021 kl. 11 afvikler Sportsudvalget pokalfinalerne for 3. klasserne for drenge og piger i Gladsaxe Pokalmesterskab 2021. Finalerne bliver spillet som forkampe til 2. divisionskampen mellem AB og Skive

Finalen i pigerækken står mellem Enghavegård Skole Og Vadgård Skole, og i drengerækken er det Enghavegård Skole der møder Gladsaxe Skole. Kampene bliver spillet på opvisningsbanen på samme tid.

De indledende kampe er spillet lokalt på skolernes boldbaner. Der er spillet mange kampe, og børnene har givet hinanden store oplevelser, når de er mødtes på tværs af kommunen. Allerede fra første kamp ved holdene, at finalerne skal spilles på Gladsaxe Stadion. Så der bliver gået til den, og både børn og voksne er meget entusiastiske.

Inden kampstart for 2. division går guldvinderholdene ind sammen med spillerne, og sølvvinderholdene danner espalier. Borgmester Trine Græse overrækker traditionen tro pokalerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top