Resultater på beskæftigelsesområdet
Jobcenter.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet viser at Gladsaxe Kommune er bedst til at få borgere væk fra offentlig forsørgelse

Gladsaxe Kommune rangerer som nummer 1 ud af de 98 kommuner, med 1,3 procent færre forsørgede end forventet på baggrund af rammevilkår. Det er, ifølge beskæftigelsesministeriets nye benchmarkingtal, især på sygedagpengeområdet, at kommunen er god til at få borgerne væk fra offentlig forsørgelse.

I toppen af listen er de kommuner, som har færre personer på offentlig forsørgelse, end forventet ud fra deres rammevilkår.

– Vi holder flere samtaler, end man egentlig skal ifølge loven. Derudover har vi en virksomhedsrettet indsats, som vi mener er rigtig god for alle. Endelig bruger vi sanktioner til dem, som ikke overholder aftaler, siger teamleder i Beskæftigelse og Udvikling, Katrine Stenild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top