Socialdemokraterne punkterer bus 250S

Venstre Gladsaxe arbejder for, at flere skal tage den kollektive trafik og vi vil samtidig gerne forbedre trafikforbindelserne omkring Høje Gladsaxe. Desværre har man nu besluttet en væsentlig ringere og kortsigtet løsning til skade for brugerne.

Børnevenligt budgetforlig

Radikale Venstre er meget tilfredse med årets budgetaftale, der indeholder en perlerække af radikale hjertesager og med bredt flertal bag fastholder Gladsaxe som en af Danmarks mest børnevenlige kommuner.

Der er nok at arbejde for

Der er grund til at glæde sig over beslutningerne i budgetaftalen om at indføre Folketingets minimumsnormeringer fra 2021, bevare Bagsværd Børnehave, støtte det boligsociale arbejde i Høje Gladsaxe og investere i elbusser.

Venstre med igen

Venstre Gladsaxe er med i årets budgetaftale, og vi er godt tilfredse med vores aftryk i budgettet: En tryghedspakke, der i første omgang betyder mere personale til samarbejde med lokalpoliti, SSP-konsulenter, Gladsaxes vagtservice og gadeteam m.fl.

Mangler hovedrengøring

Der har i Byrådet været forhandlinger om budgettet for 2021. Uden at gå ind i enkelheder har Seniorrådet blandt andet i årevis foreslået en årlig hovedrengøring i ældreboliger

Top